ja_bloom_retuš.jpg
anjanejasana mesecev srp.jpg
natarad%C3%85%C2%BEasana_granada_edited.
stoj na podlakticama.jpg
20170616_113859.jpg


Prvi susret sa yogom imala sam kroz ashtanga yogu, a 2010. godine završila sam obuku za instruktora hatha yoge u Vidya yoga školi u Beogradu. Kroz dugogodišnju praksu imala sam prilike da se upoznam sa različitim školama i stilovima yoge i izgradim stil baziran na vinyasa flow yogi sa elementima yin yoge.

2010. godine osnivam Champa yoga studio, koji prerasta u Bloom yoga room, koji vodim sve do 2017. godine. U studiju sam vodila časove vinyasa flow, yin i acro yoge.

Časovi koje trenutno vodim su bazirani na flow i yin yogi, a pod uticajem drugih telo/um praksi, poput slobodnog pokreta i plesa. U želji da se ljudi različitih mogućnosti, potreba i iskustva osećaju dobrodošlim na časovima, časove prilagođavam sastavu grupe, tako da mogu biti mogu biti lagani i opuštajući, ali i prilično jaki. Jogu vidim kao utelovljujuću praksu i trenutno focus stavljam na uzemljenje, bivanje u telu i somatsku meditaciju, slobodan pokret i slobodno disanje.

Moja interesovanja trenutno više idu ka funkcionalnoj anatomiji i biomehanici, neuronaukama i vežbicama za regulisanje nervnog sistema, ka učenjima koja dolaze iz telesno orijentisane psihoterapije, ka slobodnom pokretu i plesu.

Po obrazovanju sam istoričarka umetnosti, pa su umetnost i razni vidovi kreativnog izražavanja još jedna sfera interesovanja. U slobodno vreme plešem, crtam, šijem, putujem.

Volim da gajim cveće, volim životinje. Imam mačku.